REKISTERÖITYMISOHJEET SUPERIN UUSIIN VERKKOPALVELUIHIN

SuPerin sähköiset palvelut ovat uudistuneet!

Rekisteröidy käyttäjäksi luomalla uudet tunnukset alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Rekisteröitymisen jälkeen pääset kirjautumaan palveluihin.

Huomaa, että rekisteröitymisessä voit käyttää ainoastaan SuPerin jäsenrekisteristä löytyvää sähköpostiosoitettasi ja/tai matkapuhelinnumeroasi. Voit ilmoittaa uudet tai muuttuneet yhteystietosi SuPerin verkkosivujen lomakkeella.

OHJE:

1. Mene osoitteeseen http://www.superliitto.fi ja valitse oikeasta yläreunasta Kirjaudu jäsensivuille.

2.Valitse Luo salasana/unohditko salasanasi?

3. Kirjoita kenttiin sähköpostiosoitteesi ja syntymäaikasi pyydetyssä muodossa ja valitse halutessasi valmiin salasanan toimitus tekstiviestinä.

Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit vaihtoehtoisesti antaa matkapuhelinnumerosi ja syntymäaikasi.

Huomaa, että tietoturvasyistä antamasi sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron pitää löytyä rekisteristämme. Jos sähköposti- ja/tai matkapuhelintietosi puuttuvat jäsentiedoistasi, saat asiasta virheilmoituksen. Katso ongelmatilanteiden toimintaohjeet SuPerin verkkosivuilta klikkaamalla tästä.

4. Onnistuneen sähköpostirekisteröinnin jälkeen saat sähköpostiisi linkin salasanan luontia varten. Huomioi, että linkki on voimassa vain 30 minuuttia.

5. Luo uusi salasana ja vahvista se. Salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä pitkä.

6. Mene uudestaan osoitteeseen http://www.superliitto.fi ja valitse oikeasta yläreunasta Kirjaudu jäsensivuilleKäyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi tai jäsennumerosi, ja salasana on joko juuri luomasi tai tekstiviestinä saamasi salasana.

7. Hyväksy käyttöehdot, kun avaat palvelut ensimmäistä kertaa.

8. Tervetuloa uusiin sähköisiin palveluihin!

• Oma SuPer -palvelu henkilökohtaiseen asiointiisi
  • Aktiivin SuPer -palvelu luottamusmiesten ja ammattiosastojen muiden aktiivisten toimijoiden työkaluksi
  • SuPer Tilaisuudet -palvelu kursseille ja tapahtumiin ilmoittautumiseen